8 ok, amiért a lézeres szemműtét jobb megoldás, mint a szemüveg vagy a kontaktlencse

8 egyszerű ok, amiért a fájdalommentes lézeres szemműtét jobb választás, mint a szemüveg viselése:

 “8 ok, amiért a lézeres szemműtét jobb megoldás, mint a szemüveg vagy a kontaktlencse” zárolva 8 ok, amiért a lézeres szemműtét jobb megoldás, mint a szemüveg vagy a kontaktlencse

  1. Szúr, viszket, könnyezik? A szemműtét után már nem lesz probléma. A lézeres szemműtét után elfelejtheti az összes kellemetlen tünetet.
  2. Spóroljon a lézeres szemműtéttel. Egy lézeres szemműtét egyszeri befektetés, ára pár éven belül megtérül.
  3. A lézeres szemműtéttel idő is megtakarítható. Ha minden nap csak 5-6 percet tölt el a szemüveg keresésével vagy a kontaktlencse behelyezésével, az egy év alatt összesen több mint 30-40 óra.
  4. Nem kell minden mozdulata előtt arra gondolnia, hogy: „Csak előtte beteszem a kontaktlencsém”, illetve a kihagyhatatlan, sztenderd „Hol is van a szemüvegem?” kérdésnek is búcsút inthet.
  5. Nincs többé félelem attól, hogy eltörik, elszakad, elveszik, tönkremegy, kimegy a divatból!
  6. Kényelem. Munkavégzés közben is kényelmesebb, ha 100%-ban az aktuális feladatra koncentrálhat legyen szó akár fizikai, akár szellemi tevékenységről.
  7. A divat folyamatosan változik, de egy dolog örök: a szép szemet mindig értékelik. A kezelés után már nem fogja semmi eltakarni a csodás sminket és azon sem kell aggódni, hogy a szemüvegkeret nem elég divatos.
  8. Az eső, a pára vagy a por többé nem lesz probléma. Nyugodtan pihenhet a tengerparton anélkül, hogy félnie kelljen attól, hogy egy porszem a kontaktlencse alá férkőzik.