Mit lehet csinálni egy törött iPhone kijelzővel?

Az okostelefonok egyik leggyakoribb problémája, hogy leejtjük őket, és kijelzőjük megreped, összetörik. Ilyenkor megoldást kell találnunk az iPhone kijelzőjének javítására. Ezeket a lehetőségeket fogjuk bemutatni.

Hivatalos szerviz

Az egyik legjobb megoldás a hivatalos iPhone szerviz, főleg, ha a telefonra még van garancia. Valószínűleg a leejtés miatti kijelző probléma javítása nem lesz garanciális, tehát fizetnünk kell érte, viszont nem jár a garacia elvesztésével, mint a nem hivatalos szervizek, vagy a saját kezűleg történő javítás.

Ha már nincs garanciánk a telefonra, akkor is választhatjuk a hivatalos szervizet, mivel biztosan a legjobb megoldást fogjuk kapni, árban azonban ez drágább, mint az egyéb javítási lehetőségek, így nem biztos, hogy mindenkinek ez lesz a jó választás

Egyéb szerviz

Ma már rengeteg egyéb, okostelefonok kijelzőjének cseréjével foglalkozó szervizet találunk hazánkban is. Ezek általában olcsóbbak, mint a hivatalos szakszervizek, és a legjobbak már a gyári technológiát használják javításra is, valamint akár néhány órán belül elkészül a készülék, így nem kell rá napokat/heteket várni.

Saját magunk cseréljük

Ez általában nem a legjobb ötlet, mivel rengeteg olyan hibát tudunk csinálni, amivel tönkretehetjük az okostelefont. Ennek ellenére sokan próbálják meg, mivel ez a legolcsóbb megoldás. Az interneten lehet találni a legtöbb telefontípushoz egyedi segédletet, melyet követve sokan megpróbálják orvosolni a hibát, több-kevesebb sikerrel.